Cum se joacă PSD cu securitatea energetică a României. Ţara noastră, cea mai expusă dacă Rusia sistează tranzitul de gaze prin Ucraina

România este cea mai expusă ţară din Uniunea Europeană la o întrerupere masivă pe termen lung a aprovizionării cu gaze naturale prin Ucraina, iar noi nu am scos o silabă despre cum vom fi afectaţi după construcţia Nord Stream 2.

Proiectul de ţară al acestor zile pare să fie, mai degrabă, izolarea energetică a României în condiţiile în care exploatarea gazelor din Marea Neagră stă în mâna unor parlamentari „patrioţi” care negociază resursele ţării noastre ca la talcioc.

Ţara noastră a devenit, chipurile, independentă de gazul rusesc, în trei feluri. În primul rând, combinaţiile dintre tot felul de politicieni, interpuşi şi oameni de „afaceri” dubioşi au asasinat industria. Apoi, aproape 3.5 milioane de gospodării folosesc şi astăzi, în anul 2018, combustibili solizi ca sursă de încălzire deşi, paradoxal, Parlamentul României a fost dominat de social-democraţi în ultimii cinci ani însă nimănui nu i-a păsat de situaţia disperată în care se află o mare parte din locuitorii acestei ţări, deconectaţi de la utilităţi!

Latest News

X